Няколко начина да бъдеш цуцка

♥♥♥ начина да бъдеш цуцка:


1)Какво е цуцка:

-Никога,ама никога,не питайте какво е цуцка.Цуцките,не задават въпроси.Те просто стоят и...дам,стоят.Това не е ли достатъчно?

2)Защо да стана цуцка:

-Нали ви казах да не задавате въпроси?Но тъй като все още не сте Цуцка...

Цуцките са навсякъде и ако искате да получите безплатен силикон и да спечелите голямата ни награда-грозен мъж,но с много пари и скъпи коли,то вие сте на правилното място.
3)Правила:


*Ще обясним всичко простичко,за да го разберете:


-Вие сте прекрасни,красиви,единствени.Вие трябва да бъдете руси,може и да сте брюнетки,но блондинките имат по-голям шанс да спечелят.Няма по-идеални от вас и ако някой Ви каже,че има,отмъстете му с някоя незаменима фраза от типа: „Ти си тъп и грозен.”;”Мухльо!” или универсалното:”Гледай си работата.Завиждаш”


-Вие не сте умни,няма и да бъдете.Затова,запомнете,никога,ама,никога не говорете за това какво са давали по новините-нас,цуцките не ни вълнува.Ние не гледаме други телевизии освен „Планета”.


-Обречете се тялом и духом на поп-фолка.И нека вашите идоли бъдат най-обемните гърдом певици.Голяма работа,че не могат да пеят,те са Гот.


-Да не използвате други думи освен : „Гот”;Ъъъ,тъпо”;”Ъхъ” и култовото „Муце,напълняла съм”.


-Вие се обичате,но навън никога не забравяйте да кажете,колко сте напълняла.Хъх,все пак трябва да се покажете скромна.


-Грим,грим,грим.За да бъдете цуцка,то вие трябва поне един час да отделите само за нанасянето на фон дю тен и пудра.Допустимо минимално количество:1 кг,запомнетее-1 кг.


-Всичко лъскаво трябва да е ваше.Без значение колко нелепо изглеждате,то трябва да е ваше.И вие никога не може да изглеждате нелепо.

-Вие сте красива,и всеки мъжки поглед значи,че той е заинтересован.След като се приберете,задължително направете планове за бъдещето ви заедно,защото той ви обича.

-С приятелките си,забравете за тази дума,сега са муцетата,ще разисквате наболели проблеми-дали лакът ви отива на чорапите;дали сте си взели новия брой на Cosmopolitan;и разбира се,как сте изяли една вафла на обяд.”Муце,напълняла съм.”Не пропускайте да го кажете.

-Училището е за идиоти.Затова или станете сервитьорка,или всеки ден обикаляйте с муцетата по магазините,за да си купите най-скъпите лъскави,подчертвам лъскави, неща.


-Ако Гучи каже да носите акано,ще носите акано.

-Вие не гледате филми,те са за идиоти.Вместо това с муцетата отидете на дискотека,или просто си говорете за това колко сте напълнели.

-Ъхъ.Когато говорите с момче,се смейте на всичко,което казва,даже и да не го разбирате.Сигурно е някой виц,който не разбирате.И не забравяйте-той ви обича.

-Не докосвайте книги.Те са за идиоти.Вие имате Cosmopolitan.

-Обсъждайте останалите момичетата.Ъхъ, те не носят Гучи.Какви патки.

-Вие сте красива.И ако запомните и ред от прочетеното,то вие не ставате за цуцка,ако пък сте забравили,или още по-добре не можете да боравите с компютър,то-Честито!Вие сте една от новите на кандидатки за наградата „Грозен мъж,но с много пари и скъпи коли!”


2 коментара:

Unknown каза...

So good......

Анонимен каза...

:D:D:D ... браво! :D